Over ons

Bier- en jeneverspecialiteitencafé de Zaaier is een uitzonderlijk café met 8 tapkranen, een uitgebreide sortering abdij- en trappistenbieren en een collectie jenevers die sinds 1993 met zorg is samengesteld. Daarnaast kan je jezelf verwennen met één van onze fantastische likeuren of je keuze laten vallen op een mooie whisky of cognac. We hebben ook koffie…
Met dit enorme aanbod is de keus voor de gast net zo groot als moeilijk. Gelukkig weet ons team meer dan voldoende over het verrukkelijke vocht te vertellen waarmee de keuze al iets gemakkelijker te maken valt.
Muziek is sterk sfeerbepalend in dit etablissement vol oude landbouwwerktuigen, reclames en van alles en nog wat waar mensen mee aan komen dragen.
De Zaaier is de thuisbasis voor het jenevercollege “Nimmerzat”, een groep enthousiaste jeneverproevers die elke eerste maandag van de maand bijeenkomt om de jenevers te proeven en te beoordelen aan de hand van een speciaal ontwikkeld proefformulier. Een heel jaar proeven en beoordelen resulteert in het uitroepen van de “beste jenever van het jaar” tijdens een uitgebreid georganiseerde Jeneverproeverij waar diverse Nederlandse en Belgische distillateurs bij aanwezig zijn.
Een bijzonder jenevercafé, met gasten van velerlei pluimage.

Sinds 16 mei 1997 mag Café de Zaaier zich erkend jenevercafe noemen, toegekend door het Genevergenootschap.