Reserveren

    Momenteel kunnen we in het café maximaal 22 gasten ontvangen, verdeeld over 10 plaatsen. We hebben 3 tafels voor 3 personen, 5 tafels voor 2 personen en 2 eenpersoons plaatsen. Je krijgt bij binnenkomst een checklist volgens de richtlijnen van het RIVM.

    Loop vooral als vanouds langs om te kijken of er een tafel vrij is (reserveren aan de deur). Je mag natuurlijk ook bellen voordat je komt om te kijken of er een plek vrij is. Als extra mogelijkheid kan je via ons website reserveren voor binnen het café (www.cafedezaaier.nl). Let op! Als je via de website reserveert, staat deze pas vast als je een bevestigingsmail van je reservering hebt ontvangen.

    Op ons terras hoeft niet gereserveerd te worden. Een tweetal en een huishouden hoeft zich niet aan de 1.5 meter regel te houden. Helaas wordt een studentenhuis niet beschouwd als een huishouden.

    Ongedwongen gastvrijheid heeft altijd voorop gestaan bij ons. Daar komt nou een stuk zorg bij voor het welzijn van onze bezoekers en deze nemen wij serieus. Volg daarom de aanwijzingen op van onze medewerkers.